CLUSTERPOST: CLEARNESS

Als ik al mijn blogpost bekijk en ga clusteren is er één thema dat overduidelijk naar voren komt, openheid. Openheid, toegankelijkheid, eerlijkheid -> Clearness. Niet meer gesloten, geheim en onbereikbaar. Relaties tussen partijen en mensen veranderen, het word meer één. Dit zie je terug in verschillende sectoren:

Leisure: AirDND, mensen stellen hun eigen huis en kookkunsten ter beschikking voor gasten. Ze kennen elkaar niet maar staan er open voor elkaar te ontmoeten en van elkaar te leren en inspireren.

Food: in de wereld van voeding is erg veel gaande op gebied van openheid, zie zo restaurantjes opkomen als SNCKBR, de soep van de Jumbo van misvormde groenten en eerlijkheid op verpakkingen.

Appearance: de manier hoe we vandaag de dag openbaar mogen praten over seks, zoals bij ‘’De nationale seks test’’. Ook de verandering van homoseksualiteit, zei mogen ,terecht, in openbaar trouwen. En zie Will it Beard, je mag rondlopen hoe je dit zelf graag wil, het is veel toegankelijker en mensen durven meer open te zijn over hoe hij/zij zich graag vertonen.

Human Movement: we praten open over zoals Healthy Fest, een festival toegankelijk voor iedereen die graag energie wil krijgen van een festival en wil werken aan een ‘’fit’’ lichaam. Openheid over je lichaam en kijken wat voor jou het beste programma is.

De mens wil graag zichzelf kunnen zijn, of dit nu op gebied van uiterlijk of gewoonten is. Ze willen ook het recht zichzelf te kunnen zijn en daar is openheid, toegankelijkheid en eerlijkheid voor nodig.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s